2 traseiști și un condamnat penal în Cancelaria prim-ministrului Ludovic Orban

Sunt 16 oameni în Cancelaria lui Orban. Trei dintre ei sunt analizați mai jos. Doi traseiști și un fost condamnat penal, Virgil Guran, un condamnat care a scăpat de închisoare pentru că și-a scos certificat de suferințe psihice și care este acum consilier de stat pentru ordine publică și siguranța cetățeanului, potrivit libertatea.ro. Cităm din articol.

loading...

”Domnul Vlad Adrian Țone răspunde de Administrația Publică Locală de pe poziția de consilier de stat al prim-ministrului Ludovic Orban, mare liberal și cel mai dur opozant al traseismului și imposturii.

În 2016, domnul Țone concura din partea alianței PSD-ALDE la funcția de primar al comunei Afumați. Cu doi ani înainte, în 2014, a susținut Partidul Conservator al lui Dan Voiculescu.
Domnul Virgil Guran a fost ofițer activ până imediat după revoluție.

loading...

La un liceu militar care, desigur, nici el nu avea legături cu securitatea, ca orice liceu militar din timpul comuniștilor. Unul dintre absolvenții liceului își amintește că domnul Guran a fost secretar al Uniunii Tineretului Comunist. Devine om de afaceri până în 2012. Implicat în fotbal, afaceri cu alcool și tot felul de lucruri. Își rupe din timp și, la 33 de ani, face și ASE-ul.
Reușește să fie condamnat pentru fals și evaziune fiscală, ca orice liberal cinstit. Amână procesul de 22 de ori, își ia și o adeverință că are suferințe psihice și, în final, scapă de pușcărie printr-o prescripție specială. Devine șef al PNL la Câmpina în perioada de glorie 2008, după ce mai face un masterat, la 42 de ani, la Titu Maiorescu – desigur, cu o disertație genială, pe care abia aștept să o citesc.

Are mai multe poziții de președinte de tot felul și ajunge în 2012 în Parlament, unde se remarcă prin prezența la Antena 3, România TV și Realitatea TV, bastioanele profesionalismului și nesecurismului românesc. CV-ul domniei sale este o batjocură, căci ignoră o mulțime de firme dubioase pentru care acesta a lucrat. Din 2016 își continuă cariera la televiziuni fără a mai fi în Parlament. Revine din 2019 la ordinea și siguranța cetățeanului, ca mâna dreaptă a domnului Orban. Este și el consilier de stat în Cancelaria prim-ministrului. Soția și sora sa au fost brusc angajate în slujbe foarte bine plătite la Ministerul Dezvoltării, căci liberalism, competență, meritocrație.

Domnul Clement Negruț a terminat Institutul Minier la Petroșani, o facultate cotată slab atât în perioada comunismului, cât și acum.
Este un inginer la stat până când îl lovește grav duhul politicii. Din anul 2000, cariera lui explodează. La 42 de ani, în timp ce este subprefect de Alba, ”inginer șef de formație” la Distrigaz și Director la Academia Olimpică Română, este bântuit brusc de duhul academic și face șapte cursuri. Între 2005 și 2006, domnul Negruț își ia diplome în: Managementul situațiilor de urgență; Management sportiv; Dezvoltare instituțională; Una de la MAI în instrumente structurale; Începe cursurile de trei ani ale Institutului Național de Administrație Publică la București; Începe masterul în managementul serviciilor publice la Alba Iulia; Doctoratul la Petroșani.

Evident, din 2011, devine și lector la Universitatea din Alba Iulia și face și cursurile celebrului Institut Diplomatic Român. În 2015 este secretarul general al PMP, ca orice liberal care se respectă. Din 2016 este consilier pentru PMP în Parlament și este propus, iarăși logic, ca întreaga sa carieră, pentru o sinecură în Colegiul Director al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, un for extrem de important pentru viața unei comunități democratice. Din 2019 este secretarul de stat al prim-ministrului pentru resursele minerale. Mai primește de la Universitate aproape 48.000 de lei. Soția domniei sale este și ea directoarea la stat, la consiliul județean Alba, unde încasează peste 106.000 de lei anual, conform declarațiilor de avere.”

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns