Arhiepiscopul Tomisului îl ”EXORCIZEAZĂ” pe Iohannis: E ca un soi de blestem

„​Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări”, a fost mesajul transmis miercuri de președintele Iohannis. A fost și mesajul care l-a scos din sărite pe Arhiepiscopul Tomisului. „Acea afirmatie, ‘dupa sarbatori vom avea inmormantari’, e ca un soi de blestem. Sa nu se mai faca astfel de afirmatii”, a spus Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie Petrescu la Romania TV.

loading...

”Crestinii se simt neglijati si parasiti. A mai fost o pandemie in secolul XIX, iar la o saptamana de la Inviere nu a mai fost niciun mort. Toti regii Romaniei au simtit ortodox. Ei au luptat sa nu jigneasca ortodoxia. Domnul Vela e un om de credinta. Crestinii asa vad, ca pe un atac. (…) A incetat ciuma cand s-au scos moastele Sfantului Dimitrie. Jandarmii ne-au cerut: veniti si ne aduceti lumina si paste.

Acea afirmatie, ‘dupa sarbatori vom avea inmormantari’, e ca un soi de blestem. Sa nu se mai faca astfel de afirmatii. De la varful tarii s-a spus asa ceva. Noi, de acolo, asteptam ocrotire.

loading...

Domnul ministru nu a facut de capul lui acel protocol, a vorbit cu premierul si cu presedintele. Noi nu ne-am gandit decat la ordine, nu la dezordine. Crestinii care vor Sfanta Lumina stiu de ordine ”, a declarat Teodosie la RTV.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns