Badea se AMUZĂ în emisiunea lui R. Dumitrescu pe seama lui Berbeceanu: Îl ajută și fața

Realizatorul Antena 3 Mircea Badea a fost invitat de Răzvan Dumitrescu în emisiunea Subiectiv de marți seara să comenteze situația clanurilor interlope care par să își facă de cap neavând grija oamenilor lui Marcel Vela.

loading...

Răzvan Dumitrescu: Nu ai încredere că domnul Berbeceanu care este colaboratorul direct al domnului Marcel Vela (înscris în PNL) știe cum să rezolve problema asta cu interlopii?

Mircea Badea: În primul și primul rând pe domnul Berbeceanu îl ajută și fața. Arată ca și cum ar fi extrem de competent. Zici că a lucrat 30 de ani sub acoperire fix în toate clanurile. Așa arată. Cum te uiti la el zici: Neurochirurg? Nu cred! Arhitect? Nu! Polițist sub acoperire în clanurile interlope? DA! Atunci, sigur că am mare încredere în domnul Berbeceanu masi ales că domnia sa a avut nenumărate ”succesuri” în lupota cu…cu…cu nimeni. Superb!

loading...

Între Traian Berbeceanu și Mircea Badea, lucrurile au fost mereu tensionate. Fostul şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a comentat la începutul anului trecut eșecul din ring al realizatorului Mircea Badea, care a fost făcut K.O. de motociclistul Teodor Emil. Celebrul fost comisar este de părere că realizatorul Antena 3 trebuie „bătut zilnic, golănește, să simtă prostovanul cum troznește o claviculă”.

„Mitocanul ăla de Badea trebuie bătut zilnic, dar nu așa. Nu în ring unde ori leșină imediat, ori abandonează, este salvat de arbitru și apărat de protecții. În stradă, aceea este bătaia care doare cu adevărat. Să simtă prostovanul cum trosnește o claviculă, cum bubuie pumnul în tâmplă, să afle care-i gustul bordurii și mirosul asfaltului. Golănește! Ori suntem golani, ori nu mai suntem!”, a scris Berbeceanu la acea vreme.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns