Chirieac trece cu BULDOZERUL peste Iohannis și PNL: Nu poţi ajunge atât de prost …

Guvernul Orban este dovada explicită că există reîncarnare. Dar ştii de ce? Pentru că nu poţi ajunge atât de prost într-o singură viaţă. Asta consideră analistul politic Bogdan Chirieac. El a criticat dur Guvernul Orban, pentru lipsa de reacţie în faţa pandemiei. Analistul nu îl uită nici pe Klaus Iohannis și susține că din nefericire, preşedintele a ales să fie în continuare preşedintele PNL şi abia apoi preşedintele României. Potrivit lui Bogdan Chirieac, acum rămâne doar de văzut cum va intra în istorie, dacă va intra ca Emil Constantinescu sau ca Traian Băsescu.

loading...

„Guvernul e foarte slab încât a apărut un banc politic devastator, anume că Guvernul Orban este dovada explicită că există reîncarnare. Dar ştii de ce? Pentru că nu poţi ajunge atât de prost într-o singură viaţă. Când poporul te şfichiuieşte cu bancuri politice, e grav. Asta am văzut de multe ori în ultimele luni. E problema premierului Orban. Nu e acuzat el că e prost! Eu îl suspectez că e bine intenţionat şi foarte muncitor. Problema este de ce alegi să colaborezi cu inşi din Guvern de o asemenea prostie politică, dar şi cu un IQ pe care îl vedem.

Cu mulţi dintre ei avem această problemă, se ascund, nu vor să apară în public. Ajunge un Andruşcă academician pe lângă membrii Guvernului actual? Toate programele sunt la viitor! Că a venit preşedintele cu banii la Guvern, foarte bine. E meritul lui, pentru că se numeşte Iohannis şi nu cu -escu. Dar trebuie şi atrase fondurile alea cu proiecte în următorii 7 ani.

loading...

Din nefericire, preşedintele a ales să fie în continuare preşedintele PNL şi abia apoi preşedintele României. E opţiunea sa, e al doilea mandat, mai rămâne doar de văzut cum va intra în istorie, dacă va intra ca Emil Constantinescu sau ca Traian Băsescu. I-a crescut foarte mult. Eu cred că dezamăgiţii de la PNL se duc la ALDE, la USR, dar nu în acel procent. În sondajele de anul trecut până în mai, PSD era la 38 la sută, PNL 22 la sută, şi la rezultat au fost invers. Şi marea surpriză USR cu 22 la sută, exact cât PSD. Eu cred că e o fotografie de moment, cred că s-au strâns datele cât lumea era la mare sau la ATI şi nu au putut răspunde la chestionar.”, a declarat Bogdan Chirieac la Antena 3.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns