Chirieac sare ca ARS la auzul schimbării lui Isărescu / video

Averea lui Mugur Isărescu este din nou în centrul atenției, după ce guvernatorul Băncii Naționale a României (BNR) este considerat de Consiliul Național pentru Studierea Arhivelor Securității colaborator al fostei Securități comuniste. Mugur Isărescu este guvernatorul de bancă centrală cu cea mai mare vechime în funcție la nivel mondial. El a devenit guvernator al BNR în 1990, după nici un an de la Revoluție, când avea 41 de ani.

loading...

Bogdan Chirieac, analist politic, a reacționat în direct la România TV după ce CNSAS a cerut instanței să constate dacă Mugur Isărescu a fost colaborator al Securității.

Mai mult, în cadrul emisiunii, Victor Ciutacu a subliniat o declarație a lui Ludovic Orban pentru euractiv.ro, în care preciza: ”Colaborarea cu Securitatea nu e un criteriu pentru schimbarea din funcție a cuiva”. Subiectul a fost dezbătut alături de jurnalistul Dan Andronic care a spus că guvernatorul BNR ar putea fi demis.

loading...

”Ar fi o catastrofă. Asta va face foarte mult rău României. Astăzi, în țara noastră, dacă e de sunat la Banca Mondială, la AMF sau la alte locuri unde șade banul în lumea asta mare, cel care are linia directă și i se și răspunde este Mugur Isărescu. Această mizerie scoasă la suprafață credeți că-i face rău lui Mugur Isărescu? Nu-i face rău. Are multe realizări, nu asta e problema. Problema este România..

Eu sunt reticent la astfel de informații apărute după 30 de ani. Dacă domnul Orban a declarat lucrul acesta, în cazul guvernatorului Mugur Isărescu este o declarație corectă”, a afirmat analistul politic Bogdan Chirieac.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns