Clotilde Armand, candidatul PNL – URS: PNL este un partid CORUPT, clientelar

Liderii PNL, USR și PLUS au anunțat oficial, sâmbătă, că s-au înțeles în privința unor candidaturi comune și pentru primăriile de sector din București la alegerile locale din 2020. Ludovic Orban, Dan Barna, Dragoș Tudorache, dar și Nicușor Dan, candidatul lor comun la Primăria Capitalei, au susținut alocuțiuni în care și-au exprimat satisfacția pentru acordul la care au ajuns, subliniind că nu a fost ușor, dar scopul comun este să construiască o nouă administrație în București.

loading...

„După săptămâni de discuţii, de analize, de evaluări, partenerii din USR-PLUS, împreună cu noi, cei din PNL, am hotărât că împreună putem să oferim un viitor mai bun pentru Bucureşti şi o viaţă de calitate mai bună pentru fiecare bucureştean. Proiectul care ne-a unit este proiectul care trebuie să pună capăt modului lipsit de profesionalism, modului lipsit de interes şi de dedicare faţă de interesul bucureşteanului, modului dezastruos în care a fost guvernat Bucureştiul. (…) Astăzi am decis în forurile staturare că vom prezenta candidaţi comuni la Bucureşti. Împreună am luat decizia de a susţine candidatura lui Nicuşor Dan. (…) Prezența mea aici este şi un semn de colaborare loială între primarul general, primarii de sector şi Guvernul României”, a declarat Ludovic Orban.

La rândul său, Dan Barna consideră că este o „zi istorică” și spune că „cine nu susține unitatea dreptei o susține, de fapt, pe Gabriela Firea”, o aluzie și la PMP, care ar putea avea propriii candidați la București, Traian Băsescu urmând să candideze la Primăria Capitalei.

loading...

Cine sunt candidații alianței dintre PNL și USR-PLUS la București
Candidații PNL-USR-PLUS sunt:

Primăria Generală – Nicușor Dan (independent)

Sectorul 1 – Clotilde Armand (USR)

Sectorul 2 – Radu Mihai (USR)

Sectorul 3 – Adrian Moraru (PNL)

Sectorul 4 – Simona Spătaru (PLUS)

Sectorul 5 – Cristian Băcanu (PNL)

Sectorul 6 – Ciprian Ciucu (PNL)

Clotilde Armand s-a facut totusi frate cu dracu pentru ciolan. Ea spunea, în 2016, că e un partid corupt. „PNL rămâne un partid nereformat, corupt şi clientelar, care a dezamăgit cetăţenii ce şi-au pus speranţele în acesta. Indiferent de ultimele declaraţii ale conducerii, el rămâne ‘Curat murdar’!”, scria înfrânta Clotilde Armand, după alegerile locale din 2016.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns