Coronavirus – ROMANIA. Primele DECESE în rândul cadrelor medicale

În momentul de faţă 734 de salariaţi din sănătate sunt confirmaţi pozitiv cu noul coronvirus, reprezentând 19% din totalul românilor infectaţi. Federaţia Solidaritatea Sanitară avertizează că numărul real al salariaţilor infectaţi ar putea fi chiar mai mare, ţinând cont că nu toţi au fost testaţi.

loading...

Mangerul Federaţiei Solidaritatea Sanitară, Viorel Rotilă, a spus în direct la Antena 3 că în rândul cadrelor medicale s-ar fi înregistrat două decese.

„Exista deja două decese în randul cadelor medicale unul la Constanţa si unul la Focşani. La Focşani, s-ar părea că e vorba despre un cadru auxiliar”.

loading...

Totodată trage un semnal de alarmă şi spune că numărul salariaţilor din sănătate ar putea fi cu mult mai mare pentru că nu au echipamente de protecţie şi infectează unii pe alţii.

„În ceea ce priveşte număprul celor infectaţi, s-ar putea spune că ne apropiem de 400, numărul total al salariaţilor din sistemul medical infecaţi. Strategia de protecţie a salariaţilor este greşită.

Noi am propus, nouă puncte, le propunem de două săptămâni. Pornind de la echipament de protecţie complet, iar testarea să fie obligatorie. Ei tind să se infecteze unii pe alţii”, a declarat la Antena 3 mangerul Federaţiei Solidaritatea Sanitară, Viorel Rotilă.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns