Coronavirus. Sociolog, despre Tefeliști: Se ascund ca șerpii și ca ..

”Tot la militari am ajuns să ne scoată din rahat. Tefeleii mei, să nu uitați să îi ridiculizați după ce trece criza. Țăndărei. Țăndărei everywhere…Se ascund ca șerpii și ca șobolanii, să uite lumea de ei”, a scris sociologul Mirel Palada pe pagina de socializare.

loading...

”Deontologii și tefeleii sînt detrimentali bunului mers al societății. Unde sînt indignații de tefeliști cînd țara arde? Se ascund ca șerpii și ca șobolanii, să uite lumea de ei. Se piaptănă ca baba geostrategică, propunînd tot soiul de teme fanteziste: să facem veceuri pentru transgenderi sau să nu mai toaletăm copacii prin București. Nu se mai leagă nimeni cu lanțuri de gardul Guvernului. Nu mai aruncă nimeni cu vopsea și cu urină pe zidurile ministerelor. Sper ca această criză să fie un duș rece pentru țară, să ne dăm seama cît de distructivi sînt acești ticăloși”, a scris Palada.

Sociologul aminteste cu durere că s-au cheltuit resurse considerabile de propagandă pentru a demoniza un întreg segment social. Iar acuma ne dăm seama cîtă nevoie avem de ei.

loading...

”Băsescu i-a îndemnat să plece din țară. DNA-ul i-a vînat cu dosare penale. Deontologii i-au tăvălit pe unde i-au apucat. Și acuma ei de fapt sînt adevărații eroi ai acestor zile. Nu știu ce ne-am fi făcut dacă nu aveam o elită medicală profesionistă, care să reușească să convingă bicisnicii politicieni de la putere că fac prostii și că trebuie să se oprească din a fi iresponsabili. Slavă Domnului că i-au convins, măcar și într-al doisprezecelea ceas. De-abia aștept să treacă criza, să începem să ne batem joc de medici din nou…”, potrivit lui Mirel Palada.

Acesta scrie că am demonizat China pînă cînd a început tot globul să se milogească de ea să cumpere preferențial materiale chinezești. Capitalismul a făcut China mare. Acuma capitalismul a ajuns la mîna Chinei. După cum vă spuneam: karma, karma everywhere. Cât despre ROMÂNIA…

”De bine de rău, oricît am înjura-o unii dintre noi, oricît unora dintre noi le-o fi scîrbă de ea, această țară mică, amărîtă, mediocră și cam ruptă în fund e singurul lucru cu adevărat pe care îl avem pe lumea asta. Să nu uitați să o terfeliți în continuare, românii mei adevărați!”, a conchis Mirel Palada.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns