Cosmina Cerva, Scrisoare deschisă către profesorul Streinu Cercel

”Domnule profesor, încetați declararea deceselor din cauza Covid 19. Încetați sa numerotati cadavrele pentru că deveniți dezgustător”, a transmis avocata Cosmina Cerva in scrisoarea deschisă către profesorul Streinu Cercel. Aceasta adaugă: Încetați să vă mai jucați cu termenii medicali, sa jonglați cu cuvintele, sa manipulați populația. Gata!

loading...

” Am inteles, trebuie sa raportați decese/infectări/izolări dar nu săriți calul. Da, nu-mi face placere sa vorbesc așa cu un profesor pentru care am avut un respect deosebit până în urmă cu câteva săptămâni dar ne jigniți inteligenta cu sfaturile de genul „spalati-va pe mâini cu apă și săpun”, „spalati-va in nas cu apa fără săpun”. 😁 Oricât ați insista cu spalatul să știți că din nas nu ajungeti la creier, nu reușiți să ne spălați și pe creier.

In calitate de specialist, comunicator și membru al comitetului, trebuie sa luați toate masurile ca statistica privind informarea publica sa fie modificată în sensul ca trebuie sa corespundă realității, persoanele decedate din alte motive raportat la datele înscrise în Certificatul medical constator al decesului sa nu mai apară „decese Covid19”! Ele trebuie să apară pe statistica la persoane infectate daca au fost confirmate pozitiv și nu la decese. Este foarte important ca populația să fie corect informată mai ales de către specialiști.

loading...

Așa cum populația este sancționată daca nu respectată măsurile impuse de autoritati, tot așa și autoritățile, printre care și dumneavoastră ca specialist, vor fi sancționate daca se va dovedi că măsurile dispuse nu au protejat populația sau au distribuit de informații false.

Poate ne ajutați puțin cu anchetele alea epidemiologice, sa aflam și noi ce măsuri ați dispus pentru protectia medicilor. Numărul medicilor infectați este din ce in ce mai mare și nu ne explicam din ce motive.

Aceasta scrisoare deschisă este un apel la responsabilitate. Asa cum medicul are dotoria să-și îngrijească pacientii, asa și avocatul are dotoria sa apere cetatea și poporul in caz de pericol. Dezinformarea cu scopul de a crea frica/panica este un pericol pentru cetățeni”, a scris Cosmina Cerva.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

2 Comments

 1. DOSPINESCU SILVIU

  CRED CA NU SUNTETI CU BOII ACASA ,… ZICETI VOI CA E MAI BINE SA NU SPUNA?
  OARE DE AIA SE INTAMPLA IN ITALIA SI SPANIA TOT CE SE INTAMPLA?
  CHIR TOTI SUNTE ACOPERITI?
  NUMAI SECU ARE INTERES ACUM SA ASCUNDA
  CA DOAR EI TREBUIAU SA INFORMEZE ,.. MACAR ,.. SA LUAM MATERIALE DE PROTECTIE PTR. DOCTORI…. ADICA CCA 2 LUNI
  SAU BANII :AN DE AN ” MAI NUMEROSI SE DUC PE …. CHIAR PE CE ?
  MILIARDE SA PRINZI UN „TERORIST ” CU BUTELIA,… ETC…

  JALNICCCCCCCCCCCCCC

Lasă un răspuns