Cristache, replică SPUMOASĂ după redeschiderea dosarului 10 AUGUST

Procurorul şef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a infirmat parţial marţi soluţia de clasare a dosarului ”10 august” şi a dispus redeschiderea urmăririi penale în cazul foştilor şefi din Jandarmerie. Giorgiana Hosu a decis redeschiderea urmăririi penale faţă de colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, fost prim adjunct al Jandarmeriei Române; maiorul Laurenţiu Cazan, fost director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti; colonelul Cătălin Sindile, fost şef al Jandarmeriei Române; comisarul şef de poliţie Mihai Dan Chirică, fost secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din MAI. Jurnalistul Ionuț Cristache a comentat pe scurt pe pagina de socializare.

loading...

”Daca nu vi se mai deschide vreun robinet, vreo fereastra, vreo yala, nu disperati! Sunati-o pe Hosu, sefa lu’ DIICOT! Cica e foarte buna pe redeschideri si foarte prompta!

Pai, cum? Se apropia 10 august si n-avea lumea ce sarbatori in frunte cu “eroul de la 10 august”! Clasarea? In prag de alegeri cand boborul trebuie sa voteze stim noi cum? Nu dadea bine la bobor! Asa ca s-a ocupat “justitia independenta” a lui Predoiu si Iohannis! Redeschiderea… suna altfel! Sarbatorim Redeschiderea! Suna important, suna grav, suna datator de speranta! Pai nu stiu baietii sa va manipuleze? Cum sa nu? Domnu’ Rares daca nu se imbraca tot in tricolor cu toata gasca lui vesela si nu-i injura pe Cucos, Carmen Dan si Dragnea, catarati martiric pe vreo duba a jandarmeriei, n-a facut nimic!”, a scris Ionut Cristache.

loading...

De asemenea, dosarul se va redeschide sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de favorizarea făptuitorului, fals intelectual şi uz de fals. Pe de altă parte, procurorul şef al DIICOT a menţinut soluţia de clasare privind o tentativă de lovitură de stat. Dacă această decizie de redeschidere parţială a anchetei va fi aprobată de un judecător de la Curtea de Apel Bucureşti, dosarul va fi declinat la Secţia Parchetelor Militare.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns