De ce vrea să intre Liviu Dragnea în GREVA FOAMEI

Fosta consilieră a lui Liviu Dragnea, Anca Alexandrescu, a anunțat la Realitatea PLUS că fostul lider PSD va intra în greva foamei dacă Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat, nu-i acorda din nou dreptul din muncă. Reamintim că fostului lider PSD i s-a interzis dreptul la muncă în penitenciar ca pedeapsă pentru interviul difuzat în această săptămână la Realitatea PLUS.

loading...

„In continuare i se pune pumnul in gura, nu i s-a dat voie sa vorbeasca, acum i s-a luat dreptul la munca si m-a rugat sa transmit public ca daca nu vor reveni asupra acestui abuz va intra in refuz de mancare”, a declarat Anca Alexandrescu la Realitatea PLUS.

„Sa stiti ca Realitatea PLUS este scoasa din grila in momentul in care este difuzat interviul cu Liviu Dragnea in penitenciar. Restrictioneaza accesul la Realitatea Plus pentru ca detinutii sa nu vada interviul”, a adăugat aceasta.

loading...

Liviu Dragnea nu mai are drept de muncă la Penitenciarul Rahova, a anunțat vineri avocata acestuia. Decizia vine după ce fostul președinte PSD a acordat un interviu prin Skype fostei sale consiliere Anca Alexandrescu, interviu difuzat începând de joi.

Liviu Dragnea declara în interviul acordat Realitatea Plus cămunceşte zilnic la garaj, la Penintenciarul Rahova. „Uite, sunt pe la garaj la Rahova, mai o sudură, mai o reparație (…) Sunt bine, m-am tăiat la o mână, m-am reparat”, spunea Liviu Dragnea.

În urma difuzării interviului, Administrația Națională a Penitenciarelor a anunțat că nu a autorizat realizarea niciunui interviu în spatele gratiilor și că va face un control la Rahova, unde este deținut Liviu Dragnea.

Şefii penitenciarului au luat deja primă măsură împotriva fostului lider PSD, interzicându-i dreptul la muncă, după cum spune avocata acestuia.

Aprobarea acordată de Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) Ancăi Alexandrescu, care a realizat şi difuzat un interviu cu fostul lider PSD Liviu Dragnea, se referera la comunicare online, nu la interviu, afirmă surse din instituţie. Anca Alexandrescu ar fi fost trecută de Liviu Dragnea pe lista membrilor de familie, astfel că cei doi puteau vorbi, inclusiv online, potrivit reglementărilor din spatele gratiilor.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns