”Demiterea lui Adrian Strenu-Cercel este o RĂZBUNARE”

Premierul Orban a cerut, joi, sa fie luate masuri  impotriva lui Adrian Streinu-Cercel. Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a înțeles ORDINUL și a anunțat că l-a demis pe Adrian Streinu-Cercel. Profesorul Adrian Streinu-Cercel a fost demis de la conducerea Comisiei anti-COVID a Ministerului Sănătății, după ce în presă a apărut planul care prevederea izolarea timp de mai multe săptămâni a persoanelor vârstnice.

loading...

”Nu am putut fi de acord cu dânsul. Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”, a spus Nelu Tătaru, făcând referire la planul lui Streinu Cercel de izolare totală a cetățenilor peste 65 de ani. De asemenea, Nelu Tătaru a declarat în cursul zilei de astăzi că Streinu Cercel „nu a obiectat față de această decizie”.

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a sustinut joi ca demiterea lui Adrian Strenu-Cercel ar fi o „razbunare” din partea lui Nelu Tataru. „Eu in locul dlui ministru Tataru m-as ocupa de urgentele Romaniei, de spitale, nu sa schimb sau sa am vendete personale cu anumiti specialisti”, a pretins Ciolacu.

loading...

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, l-a dat afara, joi, pe Adrian Streinu-Cercel de la sefia Comisiei stiintifice speciale anti-COVID din Ministerul Sanatatii.

”Domnul profesor Streinu-Cercel era membru al Comisiei speciale anti-COVID. Era chiar presedintele comisiei. Avem discutii, sunt propuneri, dar nu am putut sa fiu de acord cu dansul. De asta am spus ca gandim la oportunitati, protejam persoanele varstnice, dar nu pot fi de acord cu ce a spus.

Aparitia acelui ‘plan de vacanta’ nu a facut decat sa extrapoleze anumite ganduri, anumite gandiri… Decizia a fost de a-l demite din functia de presedinte al acestei comisii si i-am comunicat si dansului acest lucru. Nu mai este presedintele comisiei stiintifice la nivelul ministerului si nici nu mai face parte din aceasta comisie. Domnul Streinu-Cercel nu a obiectat fata de aceasta decizie”, a spus Tataru.

 

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns