După Răzvan Dumitrescu, alt moderator DISPARE de pe post

Zilele trecute anuntam ca este o mare pierdere pentru Antena 3. Postul de televiziune ramane fara un om de baza. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu a decis să nu mai apară o vreme la televizor. Ziaristul a spus că are o problemă de sănătate care-l face să ia o pauză.

loading...

”Dragi prieteni, o problema medicala veche ignorata prea mult ma obliga sa iau o pauza, sper eu scurta. Din acest motiv voi lipsi de la intalnirea cu dumneavoastra in urmatoarele zile! Sa ne revedem cu bine!”, a transmis jurnalistul Răzvan Dumitrescu. În momentul de fata nu se poate spune daca in spatele deciziei sta faptul ca postul de televiziune pare ca si-a schimbat total politica editoriala.

Acum si Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară” de la Digi24, va lipsi pentru o perioadă de la pupitrul știrilor, pentru că a suferit un accident în weekend și acum este în convalescență.

loading...

Jurnalistul a anunțat chiar el această veste, într-o intervenție telefonică pe care a avut-o luni seara, la „Jurnalul de Seară”, cu Claudiu Pândaru, cel care îi ține locul.

Cosmin Prelipceanu a spus că s-ar putea să fie vorba despre o convalescență destul de lungă, dar va fi disponibil oricând să comenteze telefonic la Digi24 subiectele fierbinți ale zilei.

„Doctori buni, au avut grijă de mine, dar recuperarea continuă, sunt pe mâini bune, când mă lasă doctorul, mă întorc”, a promis Cosmin Prelipceanu.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns