Legea Gorghiu. Lider Rezist: Gorghiu a fost iubita lui Olteanu care are o condamnare de 7 ani

S-a întors roata si liberalii au intrat in gura Rezist. Marian Ceausescu a reactionat după ce Senatul a adoptat joi două proiecte de lege initiate de liberala Aina Gorghiu care permite ca mai multe categorii de deţinuţi să poată să îşi execute pedeapsa la domiciliu, cu supraveghere prin intermediul unei brăţări electronice. Concret, infractorii condamnaţi la închisoare de până la şapte ani ar putea executa pedeapsa la domiciliu.

loading...

”Alina Gorghiu (PNL) a fost iubita lui Bogdan Olteanu. Bogdan Olteanu are o condamnare de 7 ani. Alina Gorghiu (PNL) a propus o lege (votata deja in Senat) prin care cei cu condamnari de maxim 7 ani (cu ceva exceptii care pot fi „corectate” in Camera) pot face puscarie acasa.
E doar o coincidenta….

O vorba romanească spune: uscătura dintr-o pădure tot se va vedea….Acum când toți suntem axați cum să ne salvăm pentru a nu fi contaminați cu corvid-19 și cei bolnavi cu acest virus care lupta sa scape din ghearele morti si ne gândim la cei dragi, Politicienii care ar trebui sa se implice mai mult decât au făcut-o vreodată, de 30 de ani încoace, pentru combaterea si apărarea populației române, să treacă de această pandemie, un politician pe nume Alina Gorghiu iese in evidență- nu cu ceva bun sau o idee ingenioasăa de a salva poporul și firmele de la faliment-, ci cu „Legea Gorghiu:

loading...

Deținutii cu pedepse până la 7 ani pot sta acasă. Apare și inchisoarea de weekend” Foarte multe condamnări sunt pentru corupție infracțiuni cu un pericol ridicat. Deci vorba aia, țara arde și baba se piaptănă. Senatul a votat, marți seară, un proiect inițiat de parlamentarul PNL Alina Gorghiu, care prevede executarea la domiciliu, sub anumite condiții, a pedepselor de până in 7 ani de inchisoare. O știre care a trecut aproape neobservată, in contextul pandemiei și a problemelor din sistemul de sănătate.

Proiectul de lege a trecut lejer în Senat, cu 128 de voturi „pentru” și doua abțineri, Camera Deputaților este for decizional în acest caz.

Dintre politicieni, doar fostul ministru al Justiției, Raluca Prună, a criticat în termeni extrem de duri proiectul initțat de senatorul PNL Alina Gorghiu.Ce facem cu actualii inculpați care vor fi condamnați, unde îi închidem :acasă, hotel, pensiune? Sper ca va fi retrasă cat mai repede.
https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=22542
și
https://www.senat.ro/Legis/Lista.aspx?cod=22543”, a scris Marian Ceausescu.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns