Marcel Ciolacu și-a prezentat echipa. E ”specială” bine de tot

Absolventii PSD se imprastie in PSD. Marcel Ciolacu a anuntat, vineri, ca PSD va fi condus de de o „noua echipa”, formata din „oameni integri”. PSD urmeaza sa aiba pe 22 august congresul de alegeri. „O noua echipa formata din oameni integri, cu experienta politica si expertiza profesionala”, promite Ciolacu. Insa, tot Ciolacu a anuntat ca el va face echipa cu Sorin Grindeanu si Gabriela Firea, primarul  Capitalei. Cei doi vor fi prim-vicepresedinti ai PSD. Un alt nume pe care Ciolacu il va aduce la varful PSD este Vasile Dincu, care va fi presedinte al Consiliului National al PSD. Legăturile cu SRI:

loading...

Președintele interimar al Partidului Social-Democrat, Marcel Ciolacu, a fost exmatriculat de Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul” (ANIMV), în 2019, de la studiile doctorale, conform g4media.ro.

Biroul de Presă al SRI a confirmat, pentru sursa citată, faptul că Marcel Ciolacu nu mai este doctorand: „A fost studentul școlii doctorale din cadrul ANIMV între anii 2013 – 2019; nu a finalizat studiile universitare de doctorat întrucât nu a depus cerere de prelungire a perioadei de grație pentru anul universitar 2019 – 2020”.

loading...

De cealaltă parte, Marcel Ciolacu a declarat că acest lucru nu a mai reprezentat o urgență pentru el.

”Am considerat că acest lucru nu mai este o urgență pentru mine”, a declarat Ciolacu, justificând înscrierea la aceste studii prin ”dorința fiecărui om de a învăța”.

Cine este Vasile Dâncu?

”Este presedintele Institutului Roman pentru Evaluare si Strategie (IRES), directorul revistei „Sinteza”, profesor asociat la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” a SRI, face parte din Colegiul editorial al Revistei romane de studii de intelligence a SRI, este profesor la Facultatea de Sociologie a Universitatii din Bucuresti, precum si profesor la Facultatea de Sociologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A fost director al Revistei de Cultura „Tribuna” si editor sef al publicatiei Transylvanian Review.” scria Hotnews în 2015.

O știre din 2017 ne spune că : ”Generalul Gabriel Statescu, trecut in rezerva saptamana trecuta din SRI de catre presedintele Klaus Iohannis, a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Sorin Grindeanu.

Conform unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial, Gabriel Statescu a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al primului ministru.

In 8 martie, presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de trecere in rezerva, la propunerea directorului SRI, a generalului de brigada cu o stea Gabriel Statescu, decretul fiind publicat in Monitorul Oficial.

Gabriel Statescu a condus Directia de comunicatii si tehnologia informatiei din SRI.”

Ce promite Ciolacu:

#RECONSTRUCTIA SI #PROFESIONALIZAREA PARTIDULUI prin aducerea in prima linie a profesionistilor si a specialistilor din partid, oameni competenti, oameni care au aratat ce pot in profesia lor si care sunt legitimati de increderea acordata in comunitatea lor.

RECASTIGAREA #PRESTIGIULUI PARTIDULUI Membrii si simpatizantii nostri trebuie sa aiba motive de mandrie pentru ca fac parte din marea echipa a PSD!

O STANGA #MODERNA PSD-ul anului 2020 este atat partidul care are grija de pensionari sau de categoriile sociale defavorizate care au nevoie de sprijin, DAR SI partidul celor care au contribuit sau contribuie ACTIV la dezvoltarea Romaniei, al celor care isi castiga traiul de zi cu zi prin munca cinstita. PSD = Partidul clasei de mijloc. DOAR reducerea saraciei va conduce la cresterea clasei de mijloc din Romania!

#PATRIOTISM ECONOMIC prin sustinerea politicilor publice care sa protejeze economia nationala, pe angajatii romani prin sustinerea si promovarea intereselor agentilor economici care produc in Romania si contribuie la dezvoltarea economica, la crearea de locuri de munca si la cresterea veniturilor bugetului de stat prin actiuni ferme impotriva jefuirii resurselor nationale.

Acesta este Programul politic al echipei #PSD. Impreuna vom merge in fata colegilor pentru a le cere incredere si sustinere.

De fiecare data cand ceilalti au distrus, PSD a venit si a reconstruit! Mai mult decat oricand #Romania are nevoie de o stanga moderna si puternica. Romania are nevoie de PSD! Pentru ca are nevoie de stabilitate, siguranta, reconstructie si de cresterea nivelului de trai!

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns