Palmă din New York pentru liberali

Aproximativ 13,9% dintre new-yorkezi au avut probabil Covid-19, potrivit rezultatelor preliminare ale testelor pentru aticorpi efectuate aleatoriu, publicate joi de guvernatorul Andrew Cuomo, transmite CNBC.

loading...

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, dorea să efectueze un studiu asemănător, pe un eșantion de 10.000 de persoane dar liberalii au făcut ca toti draci si acum se vede cine a avut dreptate.

Statul New York are 19,4 milioane de locuitori, potrivit datelor oficiale, iar rezultatele preliminare arată că cel puţin 2,7 milioane de new-yorkezi au fost infectaţi cu noul coronavirus.

loading...

Rezultaatele diferă la nivelul statului, ea mai mare concentraţie de teste pozitive la anticorpi fiind în New York City, de 21,2%. În Long Island 16,7% dintre persoanele testate au fost testate pozitiv, iar în Westchester, unde a izbucnit epidemia din stat, 1,7% dintre teste au fost pozitive. În restul statului epidemia este sub control, 3,6% dintre teste fiind pozitive.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns