PSD, ȘEDINȚĂ. Puncte CHEIE / surse

Conducerea PSD se reunește astăzi, de la ora 12:00. Surse PSD au afirmat, pentru Agerpres, că printre subiectele care vor fi puse în discuție astăzi se află priorităţile parlamentare. Deputaţii şi senatorii PSD pregătesc mai multe proiecte de lege, atât pe teme sociale, cât şi economice, conform sursei citate.

loading...

Totodată, conducerea PSD urmează să ia o decizie cu privire la modul în care parlamentarii partidului vor vota în cazul prelungirii stării de alertă, au precizat sursele citate.

Miercuri, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că va avea o discuţie cu premierul Ludovic Orban pentru a conveni o formă legislativă în ceea ce priveşte prelungirea stării de alertă, astfel încât să fie protejaţi şi oamenii, dar şi economia, precizând că este hotărât în continuare să nu voteze prelungirea stării de alertă.

loading...

Un alt subiect de discuţie în şedinţa de joi ar urma să se refere la pregătirea alegerilor locale şi desemnarea candidaţilor. Liderii PSD trebuie, de asemenea, să pregătească reuniunea Consiliului Executiv Naţional în care se va stabili data congresului partidului.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns