Rareș Bogdan, LACRIMI în batistuță. Liberalii nu-l mai bagă în seamă și a răbufnit

Durere mare, lacrimi și muci. Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, trece printr-o dramă la care ”inimă de piatră” să ai și tot nu poti ramane indiferent. El a criticat mai mulţi miniştri din cauza lipsei de comunicare, fiind nemulţumit că află despre măsurile Guvernului de la televizor. Problema lui este ca liberalii nu prea il mai baga in seama. „Nu se poate ca un vicepreședinte de partid să afle de la TV măsurile Guvernului”, s-a smiorcăit el. Europarlamentarul liberal a afirmat că a avut o „discuție cu cărțile pe masă” despre cum ar trebui să comunice Executivul.

loading...

Rareş Bogdan a susţinut că nu are reproşuri pentru premierul Ludovic Orban privind modul în care este gestionată criza COVID-19, dar este de părere că liderii liberali ar trebui să comunice mai bine. Europarlamentarul liberal a precizat că nu a fost critic la adresa conducerii PNL.

„A fost o discuție serioasă despre ce trebuie făcut în România și despre cum Guvernul ar trebui să comunice. A fost o discuție cu cărțile pe masa. (…) Am și nemulțumiri. Nu vorbim în ședințe ca la Sfânta Biserică. Trebuie să rezolvăm problemele. Pentru ca PNL să devină un răspândac, acest partid trebuie sa fie informat. Nu se poate ca un vicepreședinte de partid să afle de la TV măsurile Guvernului”, a spus Rareş Bogdan. Prim vicepreşedintele PNL a afirmat că „cele mai puține probleme le creează premierul”.

loading...

„Nu am ce să îi reproșez lui Ludovic Orban. Dacă aș avea ceva, i-aș spun-o direct. Însă Orban nu poate singur. Trebuie să ai în spate leadershipul liberal, pentru că problemelele sunt multiple, iar comunicarea e cheie. Televiziunile nu sunt de partea noastră, cu excepția unui post independent, chiar și postul national de televiziune ne critică, pe lângă cele private, care ne toacă de dimineața până seara”, a spus Rareș Bogdan, conform sursei citate.

La finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL care a avut loc marţi seara, Ludovic Orban le-a transmis liderilor liberali care au criticat lipsa comunicării dintre partid și Guvern că „nu existe două partide” și că este greu să informezi în timp real „atunci când iei 100 de măsuri pe zi”, notează Digi24.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns