Să o anunțe cineva pe V. Alexandru că râde lumea de ea. Ce tâmpenie a spus

Nici nu iese bine pe interval că ministrul Muncii, Violeta Alexandru se și face de râs. De unde a fost culeasă doamna Alexandru este greu de înțeles. E a declarat în direct la TVR 1 că pensiile vor fi majorate cu siguranță de la 1 septembrie, fără să precizeze cu cât va crește punctul de pensie. Ministrul a dat asigurări că cifrele exacte vor fi date publicității, mai ales că în septembrie Guvernul trebuie să ia în discuție rectificarea bugetară.

loading...

Totodată Violeta Alexandru a mai precizat că Legea Pensiilor trebuie să sufere anumite modificări, ministrul apreciind că în cuprinsul ei anumite lucruri nu sunt clare. Cu siguranță este faptul că pentru Violeta Alexandru prea puține sunt clare. 

Prima modificare pe care aş intenţiona să o fac este legată de posibilitatea oamenilor de a-şi cumpăra, de a putea recupera din spate perioade pentru care nu au contribuit. Ar fi o potenţială modificare pe care o voi pune în dezbatere publică, voi vedea reacţiile şi apoi voi decide”, a declarat ministrul Muncii. Alexandru a precizat ce una dintre cele mai cerute modificări este scăderea vârstei de pensionare pentru mamele cu mai mulți copii. Aici este o problemuță. Violeta Alexandru vrea sa introducă prevederi care deja exista.

loading...

Doamne fereste! E deja de un an ministru si nu a citit legea pensiilor inca! De un an se plange de inechitatile care sunt deja corectate! Iar ea trebuia sa aplice noua lege si sa se apuce de recalculare de 6 luni!!! Acum vorbeste de cumpararea anilor de vechime pentru pensie care deja e in vigoare de cativa ani… Sunt mii de pensionari care au beneficiat de acest drept! Chiar nu o convinge nimeni sa citeasca legea pensiilor si sa nu mai tot bata campii? Incredibil cata incompetenta! ”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Sa ii spuna cineva Violetei Alexandru sa citească legea pensiilor, ca declara ca vrea sa introducă prevederi care deja exista, precum cumpărarea de vechime pentru persoanele care nu au stagiul complet și scăderea vârstei de pensionare pentru mamele cu cel puțin trei copii! Doar ca Violeta Alexandru refuza sa pună in aplicare noua lege a pensiilor! Eu rar am văzut atâta ignoranta!”, a scris și Cristian Vasilcoiu.

Dar asta nu este tot. Violeta Alexandru s-a făcut de râs și după ce a declarat că nu știe cu exactitate câți șomeri există în România la momentul actual. Ministrul Muncii s-a scuzat, precizând că este nemulțumită că românii ocolesc agențiile AJOFM și preferă să-și găsească locuri de muncă pe cont propriu. Întrebată dacă statul știe câți șomeri are, Violeta Alexandru a răspuns : ”Păi, nu știe pentru că românii nu vin să notifice la AJOFM. Ei ocolesc AJOFM, nu se înregistrează și preferă să-și găsească de muncă pe cont propriu”, a recunoscut ministrul Muncii, motivând lipsa unei cifre exacte a șomerilor.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns