SOV, DEZVĂLUIRI: „Iohannis și Orban trebuie băgaţi la puşcărie”

Sorin Ovidiu Vîntu afirmă într-un interviu acordat CristoiuTv că măsura izolării oamenilor în case a fost una „tâmpită” deoarece foarte multe state au intrat în nişte probleme economice cumplite pe care le vor rezolva prin împrumuturi acordate de marii finanţatori, devenind astfel robii acestora.

loading...

Omul de afaceri susţine că nemţii au reuşit să anexeze întreaga Europă care se clatină din toate încheieturile, iar China va fi împinsă între propriile graniţe, în favoarea hegemoniei americane.Omul de afaceri susţine că nemţii au reuşit să anexeze întreaga Europă care se clatină din toate încheieturile, iar China va fi împinsă între propriile graniţe, în favoarea hegemoniei americane.Sorin Ovidiu Vântu mai spune că preşedintele Iohannis şi premierul Orban ar trebui băgaţi la puşcărie pentru abuzul de a fi obligat oamenii să stea în case şi avertizează că, după ridicarea restricţiilor, infractorii români veniţi din afară şi cei din ţară vor face ravagii, iar statul nu va puteaţine piept unui asemenea val de infracţionalitate.

Omul de afaceri explică şi de ce România nu are o elită politică: atunci când începuse să se ridice, au fost arestaţi oameni politici, oameni de afaceri, locali, centrali, mişcare ce a făcut parte dintr-un plan de distrugere a ţării,

loading...

Pentru relansarea economică, omul de afaceri propune ca Parlamentul României să angajeze experţi autentici, care să creioneze un plan economic şi să-l pună în aplicare.

Ion Cristoiu: În ce-a constat psihoza mediatică? Faceţi-mi o scurtă analiză.

Sorin Ovidiu Vîntu: Atîta timp cît se ştie că în presă există o grămadă de proşti, şi presa se hrăneşte doar din rahat şi sînge, era evident c-o să muşte imediat. Şi nu vedeţi în fiecare seară chestia aia cu „Hai să anunţăm cifrele. Cîţi au mai murit”.

Ion Cristoiu: Tot dumneavoastră aţi postat un clip în care spuneaţi că ăştia n-au dreptul să ne oblige să nu ieşim din casă. Dacă vreţi să ne explicaţi.

Sorin Ovidiu Vîntu: E vorba de arest la domiciliu. Doar printr-o hotărîre judecătorească mă poţi ţine arestat la domiciliu. Iohannis, Orban ei trebuie băgaţi la puşcărie pentru un abuz formidabil. Dar cine s-o facă?

Ion Cristoiu: Da, domnule Sorin Ovidiu Vântu, dar şi francezii au stat în case, care se spune că e patria libertăţii. Ei cum au stat? Cum se face că această planetă, atît de înnebunită după drepturile omului, a acceptat într-o noapte să i se limiteze drepturile?

Sorin Ovidiu Vîntu: Domnule Cristoiu eu n-am spus că francezii sînt mai deştepţi decît noi, hai să fim serioşi. Duceţi-vă în satele sau micile orăşele din Franţa vedeţi cîtă prostie e. Undeva planeta este egalizată sub semnul prostiei. Nu se mai citeşte, se stă pe social-media unde toţi cretinii îşi exprimă, mă rog dreptul lor, îşi varsă năduful şi e mai bine aşa decît să iasă în stradă. Deci presa serioasă s-a decredibilizat total, nu mai există practic.

Ion Cristoiu: În clipul „Există viaţă după coronavirus”, cred că spuneţi în ironie, pentru că văd că există viaţa grea, vă refereaţi la un moment dat la infracţionalitate, de fapt la creşterea infracţionalităţii, dacă vreţi să vă explicaţi.

Sorin Ovidiu Vîntu: Au venit de afară în milionul ăsta jumătate toţi infractorii noştri, mîndria noastră, au revenit la Patria-mumă. Plus infractorii care există în România. Vor face ravagii, mai ales cei care au venit din străinătate, n-au că mînca, dragule. Vor face ravagii. Deci la ora actuală Serviciul Român de Informaţii, Serviciile Armatei, serviciile Poliţiei toate trebuie să fie concentrate pe locurile unde se grupează la ora actuală lumea interlopă şi să le destructureze rapid clanurile. Una e să te atace unul şi alta e să te atace o bandă. Mă rog.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns