Specialiştii de casă ai PNL. Firea, CRIZĂ de NERVI

Primarul Capitalei acuză Guvernul de minciună şi dezinformare. Gabriela Firea susţine că argumentele folosite de Executiv pentru starea de alertă vin doar de la specialiştii de casă ai PNL şi nu iau în considerare şi opinii independente.

loading...

”Ceea ce este neplăcut este că sunt auziţi şi ascultaţi doar medici care sunt agenţi guvernamentali şi nu sunt ascultaţi medicii care nu sunt înregimentaţi guvernamental sau politic. Mi s-ar părea normal, în primul rând, că atunci când nu ştim foarte bine cum să reacţionăm, să ne uităm la ce face toată Europa.

Domnul ministru al Sănătăţii a spus azi-dimineaţă, că Franţa redevine la austeritate şi revine în zona de măsuri dure. Dimpotrivă, preşedintele Franţei ieri a anunţat că de azi, Franţa intră într-o zonă de relaxare. Deci, miniciuni şi dezinformări”, a spus Gabriela Firea.

loading...

Si Marcel Ciolacu vine cu acuzații despre măsluirea datelor despre coronavirus. Liderul PSD spune că acest fel de raportare și cum ”se îmbracă lucrurile” este un mod de manipulare!

„Noi le spunem, de trei luni, să facă mai multe teste. Vă spun imediat unde este manipularea în aceste cifre. În primul rând, de ce timp de trei luni nu s-au făcut aceste teste? S-au făcut acum, în weekend, teste. Ştie cineva câţi români au fost testaţi? Un test poate fi făcut la mai multe persoane, până se lămureşte dacă este negativ sau pozitiv. Noi auzim „acest număr de teste s-a făcut”. La câte persoane? A venit vreodată Guvernul să ne explice?

De ce a fost interzisă testarea de către primarul general al Capitalei? Ca informaţia să vină întotdeuna dintr-un singur sens. Este o manipulare! Eu nu spun că ce se raportează este fals. Modul de raportare şi cum se îmbracă lucrurile şi faptul că se doreşte doar dintr-un singur centru să se ia această informaţie este un mod de manipulare”, a declarat Marcel Ciolacu, după şedinţa PSD.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns