Vai! S-a supărat Iohannis pe Streinu Cercel. Declarație de ULTIM MOMENT

Un proiect al doctorului Adrian Streinu Cercel care propune izolarea la domiciliu a persoanelor de peste 65 de ani pentru trei luni de acum înainte și chiar despărțirea obligatorie a bătrânilor de familiile lor, și care a generat deja reacții negative în rândul opiniei publice, este respins categoric de către Guvern, care se dezice de astfel de idei și susține că nu au fost luate în discuție.

loading...

Streinu Cercel a reunit propunerile în cadrul unui așa-zis proiect de relaxare a măsurilor de combatere a răspândirii epidemiei, care însă nu are girul Guvernului și a fost respins, categoric, luni, și de ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, anunță Digi 24. Acum s-a supărat si Klaus Iohannis.

”Toate deciziile se vor lua in baza unor dovezi stiintifice, medicale. Ele nu vor fi anuntate de cineva care vrea sa se profileze politic sau altfel. Am avut un exemplu zilele acestea: Nu poate fiecare institut sa vina cu un plan propriu sa spuna ca asa se va intampla. A aparut o idee care a dus la multa neliniste: Cineva propunea intr-un plan o masura aberanta – ca persoanele peste 65 de ani sa fie carantinate. Asa ceva nu se va intampla, este inacceptabil! Noi traim intr-o societate libera, care se protejeaza in cazul epidemiei, dar nu venim cu astfel de masuri totalitare.

loading...

Stati linistiti! Nu vine nimeni sa va ia de acasa! Astfel de planuri prost gandite si prezentat nu fac decat sa induca panica in populatie. Toata lumea trebuie sa fie responsabila, inclusiv oamenii care sunt considerati experti. Trebuie sa avem un plan pentru Romania, lucram la el impreuna cu guvernul Orban. E important sa stim ca dupa 15 mai vom incepe sa implementam masuri de relaxare. Ele vor fi graduale. La inceput vor fi posibile iarasi activitati care prezinta un risc mic de contaminare”, a spus Klaus Iohannis cu privire la Planul Vacanta Mare, creatia lui Streinu Cercel.

Urmărește-ne pe Facebook.

Au rămas puține publicații care nu primesc bani de la Guvernul Orban și vor să informeze corect. Nu ezitați să distribuiți acest articol. Doar așa ne puteți susține. Aveți butonul mai jos.

loading...

Lasă un răspuns